Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks Blitz

Mobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks Blitz

Teljes cross-platform támogatást élvez a tankos játék.

2020.09.02. 10:35 | Dino | kategória: Játék

Hat évvel ezelőtt érkezett meg iOS-re, majd Androidra a World of Tanks Blitz, amelyet azóta 137 millióan töltöttek le a kütyüikre és PC-kre. Most pedig újabb platformra hozta el játékát a Wargaming: már Nintendo Switchen is beszállhatunk a tankcsatába.

A tankos MMO természetesen a Nintendo hibrid platformján is ingyenesen játszható, fizetni azoknak kell, akik gyorsabban szeretnének fejlődni vagy extrább páncélosokkal szeretnének nyomulni.

A World of Tanks Blitz teljes cross-platform támogatást kapott, azaz közös szerveren játszanak az Android és iOS, valamint Windows 10 és MacOS rendszeren játszók, valamint a Switchet nyúzók is.

Mindazok, akik szeptember 9-éig belépnek a Nintendo Switch verzió játékbeli áruházába, egy ajándékcsomagot is letölthetnek, benne 1000 arannyal, háromnapos prémium accounttal, és a T2 Medium amerikai Tier II-es tankkal. A játékhoz nincs szükség Nintendo Switch Online tagságra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Mobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks Blitz
Mobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks BlitzMobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks BlitzMobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks BlitzMobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks BlitzMobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks BlitzMobilok és PC után Switchre érkezett meg a World of Tanks Blitz
World of Tanks Blitz
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks Blitz

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló