Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Chronos: Before the Ashes

Minden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the Ashesben

A Remnant: From the Ashes előzménytörténete szó szerint az élethosszig tartó tanulásban hisz.

2020.09.15. 15:20 | Pixelhexer89 | kategória: Játék

A játékosoktól és kritikusoktól is jó értékeléseket bezsebelő Remnant: From the Ashes előzménytörténetet kap a Chronos: Before the Ashes személyében. A Gunfire Games által fejlesztett és a THQ Nordic kiadásában megjelenő, szerepjátékos elemekkel fűszerezett kalandjátékban fiatal hősként vágunk neki a kihívásoknak, hogy megmentsük világunkat a rá törő gonosz erőktől.

A csavar a történetben annyi, hogy amennyiben a játék során fűbe harapunk, úgy hősünket egy évre kitaszítják a misztikus labirintusból. Ennek köszönhetően minden elhalálozás után egy évvel idősebben térhetünk vissza a harcok színhelyére. Míg ifjoncként testi erőnkből és gyorsaságunkból profitálhatunk, addig idősebb harcosként egyre nagyobb szerepet játszik majd a mágikus képességek bevetése.

A játékban rengeteg fegyver és páncélzat között válogathatunk, míg a játékmenet nemcsak harcokból áll, hanem logikai feladványok sorát is abszolválnunk kell. A Chronos: Before the Ashes érdekes koncepciójához eddig tisztázatlan okok miatt az alábbi, nehezen értelmezhető ajánlót sikerült kiadnia a fejlesztőknek, amely a YouTube statisztikái szerint nem igazán nyerte el a játékosok tetszését.

A Chronos: Before the Ashes 2020. december 1-jén jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre, valamint Stadiára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Minden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the Ashesben
Minden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the AshesbenMinden évvel bölcsebbek lehetünk a Chronos: Before the Ashesben
Chronos: Before the Ashes
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Chronos: Before the Ashes

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló