Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Aquanox Deep Descent

Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!

Évek óta készül a klasszikus tengeralattjárós játék remake-je, de már csak karnyújtásnyira a premier.

2020.09.25. 12:09 | GeryG | kategória: Játék

A THQ Nordic (akkor még Nordic Gamesként) és az Aquanox Team még 2015-ben a Kickstarteren kérte a rajongók támogatását, hogy a 2000-es évek elején népszerű tengeralattjárós franchise-t feltámaszthassák. A támogatást meg is kapták, a fejlesztés pedig évek óta szép csendben zajlott. Menet közben a Nordic Gamesből THQ Nordic, az Aquanox Team helyére pedig a szerb Digital Arrow stúdió lépett.

Volt tehát esemény az Aquanox Deep Descent öt éves karrierjében, de a legfontosabb esemény még hátra van. Ez a premier, amelynek végre kiderült a pontos dátuma is.

A történet a távoli jövőben játszódik, amikorra a szárazföld fogalma nagyjából megszűnt létezni. A bolygót elárasztották az óceánok, az emberiség pedig a tengerek mélyére kényszerült. De természetesen nem tanult a saját hibáiból, továbbra is csak a háborúzáson jár az esze. Csak épp most már a tengerek mélyén.

Az Aquanox Deep Descent kampányát egyedül vagy négyfős kooperatív módban is lehet majd teljesíteni, mivel a sztori egy csapat tengeralattjáró-pilótáról fog szólni. És most már azt is tudni, hogy mikor pattanhatunk a pilótafülkékbe. Az Aquanox Deep Descent új előzetesben kapott megjelenési dátumot, miszerint október 16-án érkezik meg kizárólag PC-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!
Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!Aquanox Deep Descent – októberben vízre szállunk!
Aquanox Deep Descent
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Aquanox Deep Descent

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2020.09.25. 12:33
Én hogy imádtam az elődöket!!!! Örülök, hogy végre idáig eljutott a projekt, csak pont akkorra, mikor nem tudom kipróbálni (PC-m más helyen van). támogatás miatt már megvan a játék.
GeryG
GeryG 2020.09.25. 13:04
Nekem az eredeti játékok kimaradtak, de a képek alapján ez egész pofásnak tűnik. Lehet, majd adok neki egy esélyt októberben, ha lesz rá időm... :)
Shadowguard
Shadowguard 2020.09.25. 23:36
Még jó, hogy belekattintottam a hírbe véletlenül a telefonon:-O
Én ezt a játékot nagyon kevertem valamivel... Nem volt ennek valami RTS változata a 2000es évek elején (esetleg a kilencvenes végén)? Mert én abban a hitben voltam, hogy ez annak valami folytatása.
Shadowguard
Shadowguard 2020.09.26. 15:49
Nem hagyott nyugodni a dolog, szóval nekiálltam kutakodni :) Ezzel kevertem össze
Azért az nem semmi, hogy EZ bezzeg fent van steamen:-((
ajánlott olvasnivaló