Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

PGA TOUR 2K21

Új meccstípusokkal bővült a PGA Tour 2K21

A 2K két új meccstípussal és egy rakás MyPlayer felszereléssel lepte meg a digitális golfozókat.

2020.10.05. 14:03 | GeryG | kategória: Játék

A 2K Sport elég jól belenyúlt a tutiba, amikor megkaparintotta a PGA Tour hivatalos licencét, így hosszú évek után ismét kaptunk egy biztató új játékot a PGA Tour 2K21 képében. Persze – ahogy erre Gregmerch kolléga is rámutat tesztjében – messze nem tökéletes még a játék, viszont a potenciál megvan benne, hogy a következő években fokozatosan levetkőzze a hibáit és tényleg egy remek golfozós játékot kapjunk.

Addig is azzal kell „beérnünk”, ami van, vagyis a PGA Tour 2K21-nal. A játék már a megjelenéskor is kellően bőséges tartalommal kecsegtetett, de ezt a napokban két új multiplayer meccstípussal bővítették a készítők. Ezek kifejezetten azt a célt szolgálják, hogy akkor is legyen értelme belevágni egy kis online versengésbe, ha erre nem állnak hosszú órák a rendelkezésünkre. Néhány gyors lendítés, egy-két birdie és már mehetünk is vissza a konyhába megkavarni a főzeléket vagy a dolgozószobába tovább bűvölni az excelt.

Cikkajánló
PGA Tour 2K21 teszt
Gregmerch McWoods digitális találkozása „a nyugodt séta halálos ellenségével”.
» Olvasd el!

A két új meccstípus mellett a MyPlayer részt is megpakolták egy rakás új kozmetikai elemmel: Ralph Lauren pólók és szoknyák, Adidas CODECHAOS cipők és egy exkluzív Adidas CODECHAOS 2K Aeroready póló érkezett, hogy virtuális golfozónk mindig a legtrendibb cuccokban lendíthesse az ütőt… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

PGA TOUR 2K21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
PGA TOUR 2K21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló