Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms Rumble

Decemberben támadnak a Worms Rumble kukacai

És még cross-play béta is lesz a megjelenés előtti hónapban.

2020.10.08. 21:50 | Dino | kategória: Játék

Nyáron derült ki, hogy a Team17 egy valós idejű akciójátékkal folytatja a legendás Worms szériát. A rajongókból felemás érzéseket kiváltó ötlet a Worms Rumble-ben fog megvalósulni, még az idei esztendő utolsó hónapjában.

A decemberi megjelenés előtt azonban még november során egy cross-play nyílt bétatesztet is tartanak, amely során a PC-s, valamint a PlayStation 4-en és 5-ön harcba induló játékosok küzdhetnek egymással, egyszerre akár 32-en.

A kukacokat természetesen tetszésünk szerint testre szabhatjuk, ruhákkal, kalapokkal és egyéb kozmetikai cuccokkal. Arzenálunk pedig az eddigi játékokban megszokotthoz hasonlóan igen széles lesz, olyan ismerősökkel, mint a bazooka, a szent kézigránát vagy a jet pack.

A Worms Rumble 2020 decemberében fog megjelenni, 14,99 eurós áron, PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Decemberben támadnak a Worms Rumble kukacai
Decemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacaiDecemberben támadnak a Worms Rumble kukacai
Worms Rumble
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms Rumble

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló