Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

World of Tanks

Tankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseménye

A Silent Hill zeneszerzőjével és szörnyeinek tervezőjével kooperált a Wargaming.

2020.10.27. 22:22 | Dino | kategória: Játék

Ebben az évben se maradt el a World of Tanks játékok halloweeni eseménye. Ezúttal a Silent Hill játékok művészeti vezetőjét és szörnyeinek tervezőjét, Masahiro Itót, valamint a széria zeneszerzőjét, Akira Yamaokát kérte fel kooperációra a Wargaming.

Az idei PvE kooperatív esemény témája egy félresikerült tudományos kísérlet: Mirny-13 városának titkait kell felfednünk, egy rejtélyes erő páncélosai ellen harcolva. Egy külön pályát kapott az idei event, amelynek során igen fontos szerepet kap az együttműködés. Négy világot kell végigharcolnunk ötfős csapatunkkal, speciális Tier IX-es tankokat irányítva. A World of Tanks eseménye november 9-éig tart.

Ezen kívül a konzolos World of Tanksben is extra tankokkal találkozhatunk Halloween alkalmából.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Tankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseménye
Tankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseményeTankszörnyekkel indult el a World of Tanks idei halloweeni eseménye
World of Tanks
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
World of Tanks

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló