Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

FIFA 21

Dátumot kaptak az EA Sports újgenerációs sportjátékai

Kiderült, mikor jelenik meg PlayStation 5-re és Xbox Series X-re a FIFA 21 és a Madden NFL 21.

2020.10.28. 17:39 | GeryG | kategória: Játék

Az EA Sports is készül a konzolos generációváltásra, ugyanakkor ez nem gátolta meg a kiadót abban, hogy évről évre rendszeresen megjelenő szériáit idén is menetrend szerint a boltok polcaira küldje. Az már más kérdés, hogy például a FIFA 21 esetében ez mennyire volt jó ötlet, mivel a játék lényegében alig-alig változott a tavalyi részhez képest.

Cikkajánló
FIFA 21 teszt – Itt az ideje a generációváltásnak!
Az aktuális konzolgeneráción olyan a játék, mint a Barcelona: öreg, jóllakott és motiválatlan.
» Olvasd el!

Az idei részt így már csak az újgenerációs változat mentheti meg a teljes kudarctól, és most már azt is lehet tudni, hogy mikor. Az EA Sports ugyanis bejelentette, hogy a FIFA 21 és az amerikai futballt feldolgozó Madden NFL 21 is december 4-én kerül a boltokba.

Aki nem bírta kivárni az új kiadásokat, és már megvásárolta valamelyik játékot PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, az az új konzolokra ingyen kapja meg a feljavított verziót. Az EA Sports azokra is gondolt, akik dobozos formában vették meg a játékokat, nekik fel kell venniük a kapcsolatot a kiadóval, akik így elküldhetik nekik az új aktiváló kódokat.

A fejlesztők ígérete szerint az új konzolokon a FIFA 21 és a Madden NFL 21 is sokkal gyorsabban be fog tölteni, PlayStation 5-ön pedig kihasználják majd a DualSense kontroller haptikus rendszerét is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

FIFA 21
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
FIFA 21

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló