Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Élőszereplős Assassin’s Creed sorozatot készít a Netflix

Élőszereplős Assassin’s Creed sorozatot készít a Netflix

Sőt, nem csak élőszereplős, de rajzfilm-sorozat is készül a népszerű franchise alapján.

2020.10.28. 17:51 | GeryG | kategória: Játék

Mindenki emlékezhet a Michael Fassbender főszereplésével készült 2016-os Assassin’s Creed mozira, ha másért nem is, hát mert annyira könnyen felejthető alkotás volt. Épp csak arra volt jó, hogy a franchise rajongói ne maradjanak arra az évre teljesen a sorozat nélkül, mivel a Ubisoft akkor döntött az évenkénti megjelenésben megfáradt koncepció alapos újragondolása mellett.

A megújulás a sorozatnak nagyon jól jött, most viszont ismét arról lehet hallani, hogy az orvgyilkosok testvérisége és a templomosok évezredes háborúskodását feldolgozó franchise visszaköltözhet a filmek világába. A legújabb hírek arról szólnak, hogy a Netflix megállapodott a Ubisofttal, és ennek értelmében már dolgoznak is egy élőszereplős Assassin’s Creed sorozaton.

Egyelőre nem tudni semmit a projektről, csupán a két producer neve ismert: Jason Altman és Danielle Kreinik felügyeli majd a munkát. Ezzel tovább erősödik a Netflix és a Ubisoft kapcsolata, mivel e projekt mellett már formálódik egy Splinter Cell anime, valamint egy The Division és egy Beyond Good & Evil mozi is a streaming szolgáltatónál. És, ha hinni lehet a híreknek, akkor az Assassin’s Creed is kaphat a jövőben rajzfilm és anime sorozatot is. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló