25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Launch trailert kapott a XIII remake-je

Holnap jelenik meg a 2003-as képregényszerű FPS felújítása.

Írta: GeryG

2003-ban egészen nagy port kavart a Ubisoft akciójátéka, mivel a XIII azelőtt nem sűrűn látott grafikai és játékmeneti megoldásokkal vált egyedivé. A siker nem is maradt el, ám ehhez képest a franchise sosem kapott folytatást. Remake-et is csak holnap fog, ugyanis a XIII holnap jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Ebből az alkalomból meg is érkezett a launch trailer. A játékot immár a Microids adja ki, a fejlesztést pedig a PlayMagic stúdiója végezte. A történet egy emlékezetét vesztett titkosügynökről szól, akinek így nem csak a saját múltját kell megfejtenie, de közben az Egyesült Államok történelmének legnagyobb összeesküvését is fel kell göngyölítenie.

A XIII remake az eddig látottak alapján amellett, hogy teljesen megújul, hű marad eredeti önmagához is. Ez pedig cell shading grafikát és képregényszerű látványelemeket ígér, várhatóan izgalmas és szórakoztató játékmenettel.

A játék valamikor 2021-ben Nintendo Switchre is el fog készülni, de azt sem tartjuk teljesen kizártnak, hogy a PlayStation 5 és Xbox Series X páros sem marad majd ki a buliból.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

XIII (Remake)

Platform:

Fejlesztő: PlayMagic, Tower Team

Kiadó: Microids

Megjelenés:
2020. november 10. PC, Mac, PS4, X1
2021. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!