Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Black Ops Cold War

Nem semmi méretekkel dobálózik az új Call of Duty

Kiderült, mekkora tárhelyet igényel majd az Xbox Series X változat, ha minden apróságot letöltünk hozzá.

2020.11.10. 22:31 | GeryG | kategória: Játék

Ma már meg sem lepődünk, ha egy-egy új játék 50-80 GB-okat nyel le az SSD-kből. Sőt, már igazán a 100 GB-os terpeszkedés sem emeli meg különösebben a játékosok pulzusát. De úgy tűnik, az új konzolgeneráció ezen a téren is hoz majd változásokat.

Legalábbis erre utal a Call of Duty: Black Ops Cold War Xbox Series X változata. A most napvilágot látott hírek szerint ugyanis abban az esetben, ha a játék minden elemét letöltjük a masinánkra, akkor végül alig kevesebb, mint 190 GB tárhelyet fog lekötni magának.

Szerencsére ezen azért tudnak majd faragni a játékosok, ki-ki a saját szája íze szerint. A játék az előző évekhez hasonlóan most is több különálló modulból épül fel. Aki például nem szeretne zombikkal bajlódni, annak ezt a játékrészt nem kell letöltenie. Ugyanez érvényes a multiplayer módra és az egyszemélyes kampányra is.

Sőt, a fejlesztők bizonyos grafikai elemeket is opcionálissá tesznek. Ha megvagyunk az ultraéles felbontású textúracsomag nélkül, akkor máris 38,2 GB-ot spóroltunk. Ha a ray tracing sem dobogtatja meg a szívünk, akkor további 11,8 GB megmarad.

Cikkajánló
Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer béta próbakör
Megint ugyanaz, de legalább jól néz ki.
» Olvasd el!

Arról egyelőre nincs hír, hogy PC-n és PlayStation 5-ön mekkorára nőtt a játék, illetve az előző konzolgenerációnál mi a helyzet. A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re, (nálunk november 19-én) PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Xbox Series X-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Call of Duty: Black Ops Cold War
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Black Ops Cold War

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló