Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Konzol - Nintendo

Kvarcjáték formájában tért vissza a Super Mario Bros.

Kvarcjáték formájában tért vissza a Super Mario Bros.

Újabb remaster készült, ezúttal egy kütyü képében.

2020.11.13. 13:52 | Dino | kategória: Konzol - Nintendo

Idén ünnepli a Nintendo a Super Mario Bros. 35. születésnapját, és a különböző játékok, mint például a Super Mario Bros. 35th Anniversary mellett egy új hardverrel is készült a jeles évfordulóra. Pontosabban nem is újjal, hanem inkább felújítással, ugyanis modernizált kvarcjáték formájában játszhatunk most a vízvezeték-szerelővel.

Kvarcjáték formájában tért vissza a Super Mario Bros.

Az első Game & Watch kvarcjáték 1980-ban jelent meg a Nintendótól, és természetesen Mario se maradt távol a "platformtól". A most kiadott Game & Watch: Super Mario Bros. ráadásul több játékot is tartalmaz: a Super Mario Bros. mellett a The Lost Levels (japán címén Super Mario Bros. 2) is futtatható rajta, valamint megkapjuk még a Ball című játék különleges, Mario témájú változatát is. Emellett pedig órának is használhatjuk, 35 különböző animációval.

A kütyüt persze kicsit azért modernizálták is, így az irányításhoz + alakú D-padet kapunk, a kijelző pedig egy rendes LCD képernyő. De a Super Mario Bros. játék is kapott extra funkciót: ha az A gomb nyomva tartása mellett indítjuk el, akkor az Infinite Mario mód indul el, amelyben nem fogunk game over képernyővel találkozni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló