Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

eFootball Pro Evolution Soocer 2020

Decemberben új szezonnal tér vissza az eFootball.League

Az e-sport bajnokság egy profi és egy amatőr ligát is indít.

2020.11.16. 13:40 | GeryG | kategória: Játék

A Konami bejelentette, hogy december elején rajtol el az eFootball.League új szezonja, amelyben ezúttal is két bajnokságot rendeznek meg a virtuális foci szerelmeseinek. Az eFootball PES 2020 feljavított, aktualizált változatára épülő tornán külön indulhatnak a profi futballklubok és az amatőr versenyzők is. Előbbiek az eFootball.Pro ligában mérik majd össze tudásukat, míg az eFootball:Open bajnokságban gyakorlatilag bárki indulhat. Előbbiben az FC Barcelona, az Arsenal FC, a Celtic FC, az FC Schalke 04 és az AS Monaco mellett idén már az AS Roma is képviseltetni fogja magát.

Az amatőr bajnokság 2020. december 7-én internetes klub kvalifikációval veszi kezdetét. A játékosok bizonyos Matchday eseményeken előre meghatározott csaptaokkal mérkőzhetnek meg egymással, ezzel pedig értékes játékon belüli bónuszokra beváltható új kreditet is szerezhetnek. A legjobban teljesítő játékosok tovább juthatnak a következő fordulókba, míg végül a legjobbak közül is a legjobbak megvívhatnak majd egymással a 2021 júliusára tervezett Világdöntőben is. A tornáról bővebben a hivatalos oldalon olvashattok.

A profi csapatok versenye 2020. december 12-én rajtol, és a világjárvány miatt ezek is kizárólag online összecsapásokat foglal majd magába három a három elleni kooperatív mérkőzések formájában. A résztvevő játékosokat a bajnokságban résztevő klubok fogják kijelölni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

eFootball Pro Evolution Soocer 2020
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
eFootball Pro Evolution Soocer 2020

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló