Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Worms Rumble

Új pályát kap hamarosan a Worms Rumble

Ingyenes bővítés érkezik a kukacos battle royale-hoz.

2020.12.10. 16:55 | Dino | kategória: Játék

Múlt héten jelent meg a Worms széria legújabb darabja, amely azonban erőteljesen szakított az eddigi, jól bevált formulával. A Worms Rumble-ben ugyanis 32-en harcolhatunk egymással a csatatéren, akár battle royale módban.

A fejlesztőknek a folytatásra vonatkozóan is határozott elképzeléseik vannak, már egészen jövő márciusig kitűzték a terveket a játék bővítéséről. Ennek első állomása jövő csütörtökön, december 17-én jön el, amikor egy ingyenes bővítést kap a játék minden platformon. Kapunk benne egy vadonatúj pályát is, a Deadly Dockyardot, amely egy forgalmas kikötő, tele konténerekkel, darukkal és hajókkal.

Az új arénán kívül a frissítéssel jön még pár karácsonyi témájú kiegészítő, új prémium ruhákkal, valamint fegyverskinekkel.

Mindezen kívül pedig mától rendszeresen megnyílik a laboratórium ajtaja, ahol időszakos játékmódok várnak a játékosokra. A The Lab elsőként mostantól szombaton délután 4 óráig érhető el a játékban.

A Worms Rumble PC-n, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön játszható. A Sony konzoljain december során a PS Plus egyik játékaként ingyen lehet hozzájutni, PC-n pedig aki a TEAM17 kódot használja Steamen, az 17% kedvezményben részesül a fejlesztő/kiadó 30. születésnapja alkalmából. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Worms Rumble
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Worms Rumble

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló