Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Waylanders

Új előzetesen a The Waylanders új városa, Compostella

A készítők felfedték az idei fejlesztési ütemtervet is.

2021.01.26. 17:37 | GeryG | kategória: Játék

Még 2019-ben jelentette be a Gato Studio, hogy készül a The Waylanders, egy igen nagyratörő fantasy szerepjáték, amely az időutazással és istenek elleni háborúskodással kecsegtet. A játék a kelta mitológiára épít, története pedig egy harcosról szól, aki egyedüliként éli túl az isteneivel való nagy találkozást. Mivel minden társát megölték, kezdhet mindent elölről, a cél pedig természetesen a miértek megválaszolása és a bosszú.

Cikkajánló
The Waylanders próbakör – Csiszolatlan gyémánt
Egykori Bioware és Telltale alkotók grandiózus fantasy projektje.
» Olvasd el!

A The Waylanders jelenleg early accessben érhető el a Steamen és a GOG-on, de hála a fejlesztők lelkes és szorgalmas munkájának, rendszeresek a frissítések és bővítések. Az egyik legújabb bővítéssel egy új város került a játékba, amely most saját előzetesben mutatkozik be.

Compostella városa a keresztények otthona, központjában egy nagy templommal. Az itt élő emberek mind a kereszt oltalma alatt állnak, szorgos, jóra való népek. Ám azokat, akiknek ereiben mágia is csörgedezik a vér mellett, nem igazán nézik jó szemmel.

A Gato Studio a napokban frissítette legutóbb a játékot, amellyel több új nyelvi lokalizáció is került bele. Sajnos a magyar nem, de aki a spanyolt, németet, oroszt vagy franciát részesíti előnyben az angollal szemben, örülhet neki. Ezzel a téli fejlesztési ütemterv végéhez is értek, azt pedig várhatóan valamikor a napokban fogják felvázolni, hogy a teljes játék tavaszra tervezett megjelenéséig még mikkel készülnek. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Waylanders
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Waylanders

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló