Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Crash Bandicoot 4: It's About Time

Már tudni, mikor jön PC-re és PS5-re a Crash Bandicoot 4: It's About Time

Csak néhány hetet kell várni, hogy a játék megérkezzen az új konzolgenerációra is.

2021.02.26. 15:41 | GeryG | kategória: Játék

Tavaly ősszel jelent meg még az előző konzolgenerációra a Crash Bandicoot 4: It's About Time, amely a felújításoktól eltekintve sok-sok év után folytatta teljes értékű új epizóddal a franchise-t. A fejlesztést immáron ötödik stúdióként a sorban a Toys for Bob csapata végezte – nem is rosszul. A játék sok szempontból megújult az elődökhöz képest, de leginkább nehézség terén okozott meglepetést még a veterán rajongóknak is.

A játék akkor PlayStation 4-re és Xbox One-ra érkezett meg, de már akkor is tervben voltak további platformok is. Mostanra biztossá vált, hogy március 12-én megérkezik a játék PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X-re és Nintendo Switchre is.

Ami az újításokat illeti, a fejlesztők ígéretei szerint az új konzolokon nem csak 4K-ban és 60 fps-sel tudunk majd játszani, de a grafika is csinosabb lesz valamivel. Emellett a játék kihasználja majd a DualSense kontroller képességeit is. Természetesen az előző konzolgeneráción készült mentéseink gond nélkül folytathatók az új konzolokon is.

Aki korábban megvette a játékot PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra, az március 12-én ingyen kapja meg az új generációs kiadásokat. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Crash Bandicoot 4: It's About Time
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Crash Bandicoot 4: It's About Time

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló