Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

EA Sports PGA Tour

Az EA visszatér a golf világába, jön az EA Sports PGA Tour

A játék már kifejezetten az új generációs konzolokat célozza meg.

2021.03.29. 20:45 | GeryG | kategória: Játék

1990 óta szállította évről évre a golfozós játékokat az Electronic Arts, és ez a hagyomány lényegében kihagyás nélkül egészen 2015-ig tartott. Ekkor viszont megszakadt a sorozat és egészen mostanáig nem is folytatódott. Akik virtuálisan szerettek volna golfozni, azoknak más fejlesztők játékai után kellett nézniük.

Ám az EA Sports jelenleg újult erővel dolgozik azon, hogy egyik-másik kissé már megkopott, esetleg korábban félbehagyott sorozatát visszahozza a köztudatba, és a hírek szerint ide tartozik az EA Sports PGA Tour is.

A játékon az EA Tiburon stúdió dolgozik, amely több más EA Sports franchise epizódjait is fejlesztette az elmúlt időszakban. Egyelőre kevés részlet ismert, azt viszont biztosra lehet venni, hogy a játék alatt a Frostbite motor dolgozik majd (ahogy a legtöbb EA-s játék esetében), így látványra és fizikára jó eséllyel nem lehet majd panasz. Szintén biztosra vehető, hogy az EA Sports PGA Tour már kifejezetten PlayStation 5-re és Xbox Series X-re készül, vagyis a fejlesztők ki akarják aknázni az új konzolok erejét ahelyett, hogy a korábbi generációra fejlesztett játékot portolnák át rájuk. Persze a PC-s változat sem marad majd el.

Egyelőre nem tudni, hogy a játék mikor jelenhet meg, de a hivatalos leleplezés során a „hamarosan” frázist azért elsütötték. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló