Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Ingyenes online esemény lesz az idei E3

Ingyenes online esemény lesz az idei E3

Június 12-15. között kerül megrendezésre a rendhagyó, virtuális rendezvény.

2021.04.07. 17:26 | Dino | kategória: E3 2021

A járványhelyzet miatt a tavalyi gamer események vagy elmaradtak, vagy az online térbe helyezték át azokat. Az E3 az előbbi csoportba esett, a szervezők március elején lefújták a rendezvényt, és végül online formában se került pótlásra. Idén azonban más lesz a helyzet: bár élő rendezvény ezúttal se lehetséges, egy kizárólag online eseményt tart az ESA június 12-15. között.

Mindezt ráadásul ingyenesre tervezik, azaz az online közvetítéseket, játékbemutatókat, bejelentéseket bárki megnézheti majd, nem fizetős tartalomként tálalják azokat a közönség számára.

A nagyok közül már számos kiadó biztosította támogatásáról az ESA-t, mint például az Xbox, a Nintendo, a Capcom, a Konami, a Ubisoft, a Take-Two Interactive, a Warner Bros. Games és a Koch Media - a Sony viszont úgy tűnik, ezúttal is távol marad az E3-tól.

A gamescom szervezői március közepén még azt jelentették be, hogy várhatóan hibrid esemény lesz az övék, és augusztus 25-29. között korlátozott számban fogadnának látogatókat a kölni rendezvényközpontban, emellett pedig online is lesznek bemutatók. Egy héttel ezelőtt ezt annyival egészítették ki, hogy az Opening Night Live és a gamescom now közvetítéseket jelentősen kibővítik a tavalyikhoz képest. Arról pedig május közepén hoznak majd döntést, hogy végül tényleg lesz-e helyszíni része is az idei gamescomnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló