Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Arma 3

Új DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címen

Vietnámos kiegészítő jön a taktikai lövöldözős játékhoz.

2021.04.09. 12:57 | Lacko | kategória: Játék

Új DLC-t jelentett be a Bohemia Interactive az Arma 3-hoz. Az S.O.G. Prairie Fire annak a DLC-sorozatnak a része, amelyet külsős stűdiók készítenek a sikeres taktikai FPS játékhoz, és amelyet a cseh fejlesztők Creator DLC sorozatnak neveztek el. És míg a korábbi - hidegháborús - DLC nem sikerült annyira jóra, az S.O.G. Prairie Fire új tematikája és a beígért tartalom sokkal jobban lázba hozta a játékosokat.

Persze nem teljes az egyetértés, hiszen sokak szerint pénzt elkérni egy olyan DLC-ért, amihez nagyon hasonló ingyen is elérhető, nem túl etikus. Azonban a DLC tartalmai nem azonosak a híres Unsong moddal, amely szintén a vietnámi háborút hozta el az Arma sorozat különböző részeihez. Tehát a játékosok szabadon választhatnak, hogy ingyen használják tovább a vietnámos modot, vagy inkább fizetnek egy a fejlesztők által támogatott DLC-ért, ami talán stabilabb.

De nézzük, mit is kapunk majd a pénzünkért, azaz mik lesznek az új DLC tartalmai!

  • Cam Lao Nam - egy 300 négyzetkilométeres vietnámi tematikájú terület.
  • Négy új frakció - amerikaiak, dél-vietnámiak, észak-vietnámiak és a vietkong.
  • 50 új fegyver, 50 új jármű... csak a szokásos.
  • Egy új kooperatív multiplayer kampány, amelyben 6, sokszor újrajátszható küldetés található legfeljebb 14 játékos számára. Szerintem ez az egyik legfontosabb tartalom. És persze jó lenne tudni, hogy játszható-e egyedül is.
  • 9 multi küldetés, 5 egyjátékos küldetés - a multik többsége megszokott Arma 3-as játékmód, csak vietnámi háborús környezetben. A multiban természetesen, de az egyjátékosok között is lesz olyan, ahol észak-vietnámiakkal lehetünk, ami nem sok játékról mondható el.
  • Hangok és zenék - kicsit fura ezt így külön megemlíteni, de a vietnámos játékokban elég fontos, hogy sutyorognak-e a dzsungelben a vietkongok, illetve milyen zenék szólnak hangulati aláfestésnek.

Az S.O.G. Prairie Fire hamarosan - 2021 második negyedévében - megjelenik, így sokat nem kell rá várni. Az ára kicsit húzós egy DLC-hez képest, mert a Steamen 22,99 eurót kóstál. Azonban a fentebb felsorolt tartalmakon kívül azt is adja, hogy egy egységesen kezelt tematika (az ingyenesen letölthető modokkal mindig az a baj, hogy több részletből állnak és mindegyiknek stimmelnie kell, hogy fennakadás nélkül menjen a játék), és mivel hivatalos DLC, ezért a küldetés készítők is szívesebben fognak küldetéseket és kampányokat készíteni vele. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Új DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címen
Új DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címenÚj DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címenÚj DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címenÚj DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címenÚj DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címenÚj DLC-t jelentettek be az Arma 3-hoz S.O.G. Prairie Fire címen
Arma 3
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Arma 3

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló