Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vampire Clans

Saját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire Clansban

És még a saját vámpírkastélyunkat is felhúzhatjuk majd.

2021.04.13. 13:38 | GeryG | kategória: Játék

Néhány évvel ezelőtt ismét népszerű témává váltak a vámpírok a videojáték-fejlesztőknél, de valahogy eddig az akkor beharangozott játékok közül csak elvétve jelent meg néhány. Most a RockGame stúdió is beáll a sorba, készül ugyanis a Vampire Clans.

Egy oldalnézetes akciójátékról van szó, amely bázisépítő stratégiai elemekkel lesz megdobva. A játékosok célja, hogy Párizs legrettegettebb vérszívó urává váljanak és ehhez saját klánt, avagy vámpírcsaládot is fel kell építenünk. De a várost nem csak a mi vérszívóink járják, hanem más klánok is, akikkel meg kell küzdenünk a hatalomért.

A Vampire Clans bázisépítő része leginkább az XCOM játékokban látott oldalnézetes megoldásra hajaz. A föld mélyébe vájt egyre több helyiséget építhetünk fel, ahol vérszívóink elrejtőzhetnek a napsugarak elől. Akár börtöncellákat is kialakíthatunk, ahol a vérükért tarthatjuk fogva az embereket. A csaták is oldalnézetben folynak majd, ezek során fegyvereket és mágiát is használni lehet. A vámpírok képességeit fejleszthetjük is, hogy idővel megállíthatatlanná váljanak.

A Vampire Clans egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal, a fejlesztés kizárólag PC-re folyik. ■

előző
következő
Saját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire Clansban
Saját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire ClansbanSaját vámpírcsaládot alapíthatunk a Vampire Clansban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló