Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Warhammer: Vermintide 2

Hétvégén ingyen kipróbálhatod a Warhammer: Vermintide 2-t

A fejlesztők ezzel szeretnék még jobban feltüzelni a rajongókat, hogy kipróbálják a most megjelent ingyenes kiegészítőt.

2021.04.23. 22:05 | GeryG | kategória: Játék

Néhány nappal ezelőtt jelent meg a Warhammer: Vermintide 2 új kiegészítője, a Chaos Wastes, amely minden rajongó számára ingyen érhető el. A fejlesztők elmondása szerint az érdeklődés már most is igen nagy iránta, amit jól mutat, hogy az alapjáték 2018-as premierje óta most a legmagasabb az aktív online játékosok száma.

De nem elégszenek meg ennyivel, szeretnék ezt még tovább fokozni. Ezért ezen a hétvégén az alapjátékot is bárki ingyen kipróbálhatja https://store.steampowered.com/app/552500/Warhammer_Vermintide_2/. Emellett jelentős, 75%-os kedvezménnyel végleg meg is lehet venni a játékot, az ajánlat egészen május 4-ig érvényes. De a korábbi fizetős DLC-ket is kedvezményesen lehet megszerezni.

A fejlesztők még egy megfontolandó ajánlattal rukkoltak elő: a 2015-ben megjelent első rész, a Warhammer: End Times – Vermintide szintén május 4-ig 90%-os kedvezménnyel szerezhető meg a Steamen. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Warhammer: Vermintide 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Warhammer: Vermintide 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló