Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Expeditions: Rome

Folytatódik a sorozat, készül az Expeditions: Rome

Egy legatus bőrébe bújva kell megszereznünk a hatalmat Róma felett.

2021.05.03. 15:43 | GeryG | kategória: Játék

A THQ Nordic gondozásában jelent meg még 2013-ban a Logic Artists szerepjátéka, az Expeditions: Conquistador. A franchise 2017-ben folytatódott az egész szép sikert aratott Expeditions: Viking. A stúdió immár a harmadik részen dolgozik, amely ismét új korszakba repít, készül az Expeditions: Rome.

Az elődökhöz hasonlóan ez is egy körökre osztott szerepjáték lesz, amelyben egy legatus bőrébe bújhatunk. A történet szerint apánkat egyik politikai ellenlábasa ölette meg, ami után nekünk el kellett menekülnünk Rómából. Végül egy távoli légióstáborban vetjük meg a lábunkat, ahol kitanuljuk a kardforgatás művészetét. Bosszút esküszünk apánk gyilkosai ellen és megkezdjük utunkat vissza Rómába, ahol meg sem állunk a szenátusig.

Az, hogy út közben milyen képet alakítunk ki magunkról a hatalmas Római Birodalom provinciáiban, már csak rajtunk múlik. Lehetünk vaskezű tábornokok vagy fondorlatos diplomaták. Akárhogy is cselekszünk, az hatással lesz a saját és társaink sorsára és persze Rómáéra is.

Az Expeditions: Rome a tervek szerint még idén meg fog jelenni, de ennél pontosabbat egyelőre nem lehet tudni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Folytatódik a sorozat, készül az Expeditions: Rome
Folytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: RomeFolytatódik a sorozat, készül az Expeditions: Rome

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló