Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cities: Skylines

Hat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: Skylines

Új hidak és rádióállomások is kerültek a városmenedzser játékba.

2021.05.25. 18:10 | GeryG | kategória: Játék

Amikor 2015-ben megjelent a Colossal Order stúdió városmenedzser játéka, a Cities: Skylines, már sejteni lehetett, hogy trónfosztásra kerül sor. És így is lett, mivel ezzel megszületett az addigi legjobb városmenedzser játék. Csak épp azt nem gondolta még akkor senki, hogy a következő hat évben sem érdemi kihívója, sem pedig folytatása nem érkezik.

Márpedig a Cities: Skylines egyiket sem kapott az elmúlt hat évben, cserébe viszont rengeteg új ingyenes tartalommal, kiegészítőkkel és DLC-kel bővült a fejlesztők, illetve megszámlálhatatlanul sok moddal a rajongók részéről. És most, hat évvel a premier után ismét fizetős újdonságokkal bővült a játék, amelyek egy része a rajongók munkáját dicséri.

Az újdonságok során két új rádióállomás nyitja, ezek a Rail Hawk Radio és a Sunny Breeze Radio, amelyek zenéikkel egészen más hangulatot adnak a városépítésnek. Mindkettőért 4-4 eurót kérnek.

Náluk viszont érdekesebb talán a Bridges & Piers Content Creator Pack, amelyért 5 eurót kell kicsengetni. Ebben hét új autós híd, három egyirányú vasúti híd, két gyalogos híd, valamint két új móló és nyolc új rakparttípus kapott helyet. Szintén 5 eurót kell fizetni a Train Stations Content Creator Packért, amelyben hat metróállomás és hat vonatállomás mellett négy közösségi közlekedési csomópont is helyet kapott.

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Hat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: Skylines
Hat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: SkylinesHat évvel a premier után új tartalommal bővült a Cities: Skylines
Cities: Skylines
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cities: Skylines

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló