Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Two Point Campus

Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?

A mókás kórházmenedzselés után legközelebb már egy egyetemi kampusz lesz a gondjainkra bízva.

2021.06.01. 18:19 | GeryG | kategória: Játék

A Two Point Studios a jelek szerint vadonatúj játékon dolgozik. A stúdiót néhány éve épp azért alapították, hogy feltámassza az egyik legjobb klasszikus tycoont, a Theme Hospitalt. Az újdonság végül Two Point Hospital címmel jelent meg 2018-ban és remekül sikerült.

A csapat az elmúlt közel három évet a játék bővítésével és konzolos változatának elkészítésével töltötte, de a legfrissebb hírek szerint immár egy másik projekten kezdtek el dolgozni. Hivatalos bejelentés még nem érkezett, viszont a Microsoft Store (sokadik alkalommal) idő előtt kotyogta el, hogy készül a Two Point Campus.

Az azóta már eltávolított online áruházi oldalról persze több részlet is kiderült. Ezek alapján egy egyetem menedzselését bízzák a gondjainkra. Nekünk kell megterveznünk és felhúznunk a kampusz épületeit, mi fogadhatjuk fel az előadókat és tanárokat, de a kurzusok menedzselése is a mi feladatunk lesz. És persze a legfontosabb, hogy a hallgatók és diákok jól érezzék magukat az egyetemen.

A Two Point Campus egyelőre tehát hivatalos bejelentéssel sem rendelkezik, így azt sem tudni, hogy mikor jelenhet meg. Viszont a kiszivárgott hírek szerint PC mellet Xbox One-ra és Xbox Series X-re is készül (és valószínűleg PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is, de ezt a Microsoft Store-on aligha fogják feltűntetni). ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?
Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?Kiszivárgott, hogy készül a Two Point Campus?
Two Point Campus
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Two Point Campus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló