Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

King?s Order

A hírnökök stratégiája lesz a King’s Order

A játékban minden parancsunkat hírnökök juttatják el a céljukhoz. Kivéve, ha út közben megölik őket…

2021.06.04. 11:32 | GeryG | kategória: Játék

A valósidejű stratégiai játékok egyik ismérve, hogy birodalmunkat és az azt védő hadsereget valós időben irányíthatjuk és menedzselhetjük. Egy század átvezénylése Európa egyik végéből a másikba általában csak egy-két kattintás. Adókat növelni sem tart sokkal többől, ahogy új katonákat toborozni vagy új területeket meghódítani sem.

A valóságban ez azért egy picit nehézkesebben ment, főleg a középkorban, ahol a King’s Order stratégiai játék is játszódni fog. Az AFTERLIFE stúdiójában készülő stratégia egy dologban bizonyosan különbözni fog a műfaj többi képviselőjétől. Ebben ugyanis nem csak kattintgatni kell majd és később learatni a babérokat.

A játékban a középkori Európa bármely birodalmát irányíthatjuk majd, ám ez nem lesz könnyű feladat. Az utasításainkat ugyanis hírnökök segítségével juttathatjuk el a céljukhoz. Ugyanígy a helyzetjelentéseket és más riportokat is tőlük kapjuk meg, amelyek alapján a további döntéseinket is meghozhatjuk. De azzal is számolnunk kell, hogy hírnökeinket időnként lekapcsolják út közben, ezzel pedig akár a gondosan megtervezett stratégiánk is egy csapásra kútba dőlhet.

A King’s Order egy érdekes valósidejű stratégiának ígérkezik, amelyben akár valódi történelmi háborúkat is levezényelhetünk a százéves háborútól kezdve a rózsák háborújáig. A kizárólag PC-re készülő játék egyelőre nem kapott megjelenési dátumot. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A hírnökök stratégiája lesz a King’s Order
A hírnökök stratégiája lesz a King’s OrderA hírnökök stratégiája lesz a King’s OrderA hírnökök stratégiája lesz a King’s OrderA hírnökök stratégiája lesz a King’s OrderA hírnökök stratégiája lesz a King’s OrderA hírnökök stratégiája lesz a King’s Order

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló