Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2021

Back 4 Blood

A Warner egyetlen játékkal fog foglalkozni az E3-on

A háttérben zajló összeolvadás lehet az oka, hogy szinte az összes készülő játékuk távol marad az idei eseményről.

2021.06.07. 17:05 | GeryG | kategória: E3 2021

Ahogy tavaly, úgy idén is kizárólag online esemény lesz az E3, ám a legtöbb kisebb-nagyobb kiadó azért most is komoly show-val készül a rajongóknak. Ideális esetben közéjük tartozna a Warner Bros. Interactive is, ám esetükben az idei messze nem tekinthető ideálisnak, legalábbis a játékaik szempontjából.

Mint ismert, a Warner és a Discovery épp összeolvad, hogy egy új, hatalmas szolgáltatót hozzon létre mindenféle szórakoztatóipari fronton. És ez bizony hatással lehet a videojáték-iparra is.

A legfrissebb hírek szerint e hatást az E3-on is érezni fogjuk, ugyanis a kiadó a saját show-ját egyetlen játéknak fogja szentelni: a Back 4 Bloodnak. A jelek szerint ez lesz tehát az egyetlen játék, amivel ők külön foglalkozni fognak, vagyis nem számíthatunk új bemutatóra sem a Gotham Knights, sem a Suicide Squad, de még a Hogwarts Legacy részéről sem. Legalábbis a Warner show-ján. Egyesek ugyanis arra spekulálnak, hogy talán valamelyik másik show-n fognak ezekkel foglalkozni, esetleg a Microsoft nagy bemutatóján. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Back 4 Blood
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Back 4 Blood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló