Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Jurassic World Evolution 2

A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!

A játék a tervek szerint még idén meg jelenik új dinoszauruszokkal, új helyszínekkel és más érdekességekkel.

2021.06.12. 17:22 | GeryG | kategória: Játék

A Frontier Development stúdió amellett, hogy nekik köszönhetjük a remek Elite Dangeroust, híres a tycoon játékairól is. Ezt a vonalat erősíti a Planet Coaster, a Planet Zoo és a Jurassic World Evolution is, bár utóbbi sokak szerint egy picit lefelé lóg ki a sorból. Most mégis ennek a folytatását jelentették be, a stúdió ugyanis már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n! A fejlesztők, ahogy azt ilyenkor kell, egy rakás újdonságot ígérnek.

Történetalapú kampányt kapunk, amelyben az eseményeket a Jurassic World filmek fontosabb szereplőinek tolmácsolásában fogjuk átélni. Új parkunkat immár nem csak a jól ismert szigetcsoporton húzhatjuk fel, hanem a világ számos változatos pontján. Ez pedig egy sor új környezetet (sivatagok vagy épp sűrű erdők) és ezzel együtt egy sor új kihívást is jelent majd. Őslényből 75-nél is több különböző faj kerül a játékba, amelyek mind más és más gondozást igényelnek. Megjelennek a rajongók által régóta várt repülő egyedek és vízi ragadozók is.

A sztori alapú kampány mellett (Jeff Goldblum és Bryce Dallas Howard biztosan hallatja majd a hangját) nem marad el a kötelező sandbox mód sem, ahol mindenki teljes szabad kezet kap a parkja megépítésében és üzemeltetésében. Ennél viszont sokkal izgalmasabbnak hangzik a Chaos Theory játékmód, ahol a Jurassic World filmek ismert eseményeit élhetjük át újra, és akár teljesen más irányba is terelhetjük azokat, mint ahogy a filmekben alakultak. Emellett kapunk Challenge módot is, ahol kőkemény kihívásokat kell majd teljesíteni.

A Jurassic World Evolution 2 a tervek szerint még idén meg fog jelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X-re és Xbox One-ra is, de ennek pontos dátuma egyelőre nem ismert. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!
A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!A Frontier már dolgozik a Jurassic World Evolution 2-n!
Jurassic World Evolution 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Jurassic World Evolution 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló