Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

My Friend Pedro: Ripe for Revege

Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!

Folytatást kap a 2019-es őrült twin-stick shooter, de csak mobilokon.

2021.07.06. 12:27 | GeryG | kategória: Játék

Az oldalnézetes lövöldözős játékok még ma is igen népszerűek tudnak lenni, főleg, ha valami egyedit is bele tudnak csempészni az évtizedes receptbe a fejlesztők. 2019-ben a DeadToast Entertainmentnek sikerült, az eredmény pedig egy őrül twin-stick shooter lett My Friend Pedro címmel, ahol Pedro valójában egy beszélő banán…

A játék bár nem volt tökéletes, elég nagy sikert érhetett el ahhoz, hogy a fejlesztők elkészítsék a folytatást, ez lesz az idén nyáron megjelenő, teljesen ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revege. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a játék kizárólag iOS-re és Androidra készül.

A sztori szerint a főhőst banditák támadják meg, elrabolják a feleségét és a gyermekét, őt pedig ott hagyják meghalni. De persze nem hal meg, sőt. Édes bosszúval megfűszerezett mentőakcióra indul, ami játékmenet szempontjából most is izgalmas és kellően nehéz árkád lövöldözést jelent. Az első előzetes alapján az irányítást teljesen átalakítják (ez mondjuk érthető is), illetve lesz hátsó nézetes motoros üldözés is.

A My Friend Pedro: Ripe for Revenge a tervek szerint augusztus 5-én fog megjelenni. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!
Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!Jön az ingyenes My Friend Pedro: Ripe for Revenge!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló