25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!

Az 1991-es Cotton: Fantastic Night Dreams kap vadonatúj verziót.

Írta: Dino

A Cotton egy 1991-ben indult széria, amelynek legutóbbi darabja a 2003-ban megjelent Magical Pachinko Cotton, amely japán pachinko játékgép formában, valamint PS2-es átiratban volt játszható. Igen hosszú kihagyás után jövő héten érkezik a sorozat következő játéka, a Cotton Reboot!, egy oldalra scrollozós shoot 'em up.

A Cotton Reboot! gyakorlatilag az első epizód, a Cotton: Fantastic Night Dreams felújított és kibővített verziója, kézzel rajzolt HD grafikával és remixelt soundtrackkel. Két új játékmódot kapott a program: az Arrange módban 16:9-es képarányban játszhatunk, áttervezett grafika mellett, míg a Score Attack módban 2 vagy 5 perc alatt kell minél több pontot összegyűjtenünk, hogy felkerüljünk az online ranglistára. Emellett tartalmazza a 30 évvel ezelőtti részt is, X6800 módban.

A játékban amúgy egy fiatal boszorkánylányt, Cottont irányíthatunk, aki serpűjével indul útnak, hogy megszerezze kedvenc édességét. Csakhogy az út során számos, a világot fenyegető veszély kerül az útjába, így azokat meg kell semmisítenie.

A Cotton Reboot! július 20-án jelenik meg, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Cotton Reboot!
  • Cotton Reboot!
  • Cotton Reboot!
  • Cotton Reboot!
  • Cotton Reboot!
  • Cotton Reboot!

Cotton Reboot!

Platform:

Fejlesztő: Success

Kiadó: ININ Games, BEEP

Megjelenés: 2021. július 20.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!