Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Cotton Reboot!

Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!

Az 1991-es Cotton: Fantastic Night Dreams kap vadonatúj verziót.

2021.07.13. 17:17 | Dino | kategória: Játék

A Cotton egy 1991-ben indult széria, amelynek legutóbbi darabja a 2003-ban megjelent Magical Pachinko Cotton, amely japán pachinko játékgép formában, valamint PS2-es átiratban volt játszható. Igen hosszú kihagyás után jövő héten érkezik a sorozat következő játéka, a Cotton Reboot!, egy oldalra scrollozós shoot 'em up.

A Cotton Reboot! gyakorlatilag az első epizód, a Cotton: Fantastic Night Dreams felújított és kibővített verziója, kézzel rajzolt HD grafikával és remixelt soundtrackkel. Két új játékmódot kapott a program: az Arrange módban 16:9-es képarányban játszhatunk, áttervezett grafika mellett, míg a Score Attack módban 2 vagy 5 perc alatt kell minél több pontot összegyűjtenünk, hogy felkerüljünk az online ranglistára. Emellett tartalmazza a 30 évvel ezelőtti részt is, X6800 módban.

A játékban amúgy egy fiatal boszorkánylányt, Cottont irányíthatunk, aki serpűjével indul útnak, hogy megszerezze kedvenc édességét. Csakhogy az út során számos, a világot fenyegető veszély kerül az útjába, így azokat meg kell semmisítenie.

A Cotton Reboot! július 20-án jelenik meg, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!
Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!Egy 30 éves játék felújítása a hamarosan megjelenő Cotton Reboot!
Cotton Reboot!
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cotton Reboot!

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló