Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Microsoft Flight Simulator (2020)

Helikopterekkel bővül jövőre a Microsoft Flight Simulator

Bár a fejlesztők még most is küzdenek az elemekkel, hogy kijavítsák a játék ezernyi hibáját, a csapat egy része már a bővítéseken dolgozik.

2021.07.19. 13:39 | GeryG | kategória: Játék

Az Asobo Studios és a Microsoft tavaly nyáron újra megörvendeztették a repülés szerelmeseit, ekkor jelent meg PC-re a Microsoft Flight Simulator. Az ígéretek nagyon nagyok voltak, ám ezeknek csak egy részét sikerült teljesíteni. Arról nem is beszélve, hogy rengeteg hiba maradt a játékban, amelyek nagy részét nem is a fejlesztők, de inkább maguk a játékosok javítgatják.

Persze a stúdió is rendszeresen jelentkezik kisebb-nagyobb frissítésekkel, de nem ritka, hogy ezekkel is csak rontanak valahol a helyzeten. Mindenesetre a játék így is megtalálta a maga nem kicsi rajongótáborát, akik most bizonyára örömmel hallják, hogy a fejlesztőknek komoly terveik vannak 2022-re is.

Cikkajánló
Microsoft Flight Simulator teszt – „A repülés az életem!”
A Microsoft termék, ami még a Windowsnál is régebbi.
» Olvasd el!

A csapat a múlt hét végén tette közzé legújabb fejlesztői naplóját, amelyben ezúttal több oldalas listát is mutattak, amely a rajongók által kért módosításokat és újításokat tartalmazta. Illetve azt is, hogy ezeknek az ötleteknek a megvalósítása milyen stádiumban van. És e listának az élén ott virít a helikopterek beemelése a játékba, amelyre több mint másfél ezer szavazat érkezett, vagyis jelenleg erre vágynak a legjobban a játékosok. Az ötletet a jelek szerint meg is fontolják a fejlesztők, mivel az jelenleg a 2022-es tervek között szerepel. A listán egyébként olyan elemek szerepelnek, mint a több monitor támogatásának fejlesztése, a visszajátszás fejlesztése, különféle grafikai fejlesztések vagy épp az Nvidia DLSS technológiájának támogatása.

A Microsoft Flight Simulator tehát a jövőben is folyamatosan formálódni fog. A játék életének következő nagy mérföldköve egyébként már csak egy bő hétre van tőlünk: július 27-én fog megjelenni Xbox Series X-re, illetve ugyanezen a napon kapja meg eddigi talán legnagyobb javítócsomagját is, amelytől a fejlesztők jelentős teljesítményjavulást várnak. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Microsoft Flight Simulator (2020)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Microsoft Flight Simulator (2020)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló