Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Murder Mystery Machine

A hónap végén érkezik a Murder Mystery Machine

Rejtéyekkel teli nyomozás vár ránk a Blazing Griffin új játékában.

2021.08.05. 08:22 | Dino | kategória: Játék

A Blazing Griffin stúdió nevét a 2006-os The Ship felújításával ismerhette meg a nagyérdemű, miután a szintén skót Outerlighttól megszerezte a glasgow-is csapat a jogokat. Ezt követte folytatásként a Murderous Pursuits, a fejlesztők pedig hamarosan elkészülnek újabb játékukkal, a Murder Mystery Machine-nel.

A játékban a District Crime Agency tagjaként kell segítenünk két detektívet olyan ügyek megoldásában, amelyekhez más inkább hozzá se szagol. Kezdésnek egy politikus halála körül kell nyomoznunk, és bár az eset elsőre egyszerű betörésnek látszik, hamar kiderül, hogy ennél jóval többről van szó, számos összekapcsolódó bűnténnyel.

A nyomozós játékokban megszokottaknak megfelelően gyűjteni és elemezni kell a nyomokat, bizonyítékokat keresni, gyanúsítottakat kihallgatni, és ezek alapján megfejteni, mi is történt valójában.

A Murder Mystery Machine augusztus 25-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre, a Microids Indie kiadásában. A játék a gamescom Indie Arena Boothjában is bemutatásra kerül az online térben. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló