Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2021

Forza Horizon 5

Hosszabb bemutatót láthattunk a Forza Horizon 5-ről

Közel tíz percet mutattak a játékmenetből.

2021.08.24. 20:37 | Dino | kategória: gamescom 2021

Az idei gamescom Xbox bemutatóján a főszerepet a Playground Games kapta, akik a Forza Horizon 5-öt prezentálták a show lezárásául. Mindenekelőtt egy vadonatúj, a játékhoz kapcsolódóan tervezett exkluzív gamepadet mutattak be, amely csiricsáré színeivel a játékbeli fesztiválhoz igazodik.

A szuper sportautókat felvonultató játékban ezúttal Mexikóba látogathatunk, ahol akár ray tracinges megjelenítés mellett élvezhetjük a 4K-s látványt.

A játék borítóján két autó fog szerepelni, a Mercedes-AMG One és a 2021-es Ford Bronco Badlands. Ezek egy külön trailert is kaptak.

A prezentáció fő eleme pedig a játékmenet-bemutató volt, amelynek során 8 percet láthattunk a Forza Horizon 5-ből. Rögtön az egyik fentebb említett autóval, a Ford Bronco Badlandsszel nyitottak, amelyet egy repülőgépből, ejtőernyővel dobtak a La Gran Caldera vulkánhoz. Innen a Baja-sivatagba vezetett útja, ahol egy off-road versenybe kapcsolódott be. Ezt aztán számos további helyszín követte, és olyan autók, mint a 2020-as Corvette Stingray, a Porsche 911 Desert Flyer, és persze a Mercedes-AMG One.

A Forza Horizon 5 november 9-én jelenik meg, PC-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re, továbbá az Xbox Game Passban és az Xbox Cloud Gamingen keresztül is elérhető lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forza Horizon 5
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Forza Horizon 5

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló