Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

AWAY: The Survival Series

Így segíthetsz a környezetvédelemben az AWAY: The Survival Series megvásárlásával

A játék idén ősszel érkezik digitális és dobozos változatban is.

2021.08.25. 10:29 | GeryG | kategória: Játék

Néhány héttel ezelőtt egy közel negyedórás játékmenet-bemutató érkezett a Breaking Walls stúdió készülő új játékából. Az AWAY: The Survival Series egy túlélőjáték lesz ugyan, de nem olyan mint a műfaj eddig megjelent képviselői. Itt ugyanis a vadon különböző állatai lesznek a főszereplők.

A játékban biztosan irányíthatunk majd erszényes mókust, de lesznek hüllők és rovarok is a kínálatban. Ami pedig különösen érdekessé és egyedivé teheti majd az élményt, hogy a játék végig narrálni fogja az eseményeket, így az egész olyan hatást kelt majd, mint egy természetfilm.

Mostanra az is kiderült, hogy minderre meddig kell várnia az érdeklődő játékosoknak. Az AWAY: The Survival Series PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra készül. Digitálisan már szeptember 28-tól elérhető lesz, de aki a dobozos változatra pályázik, annak október 1-ig kell türelmesnek lennie. A játék a Green Game Jam 2021 tagja, ami azt jelenti, hogy minden eladott példány után ültetnek két fát valahol a világban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

AWAY: The Survival Series
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
AWAY: The Survival Series

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló