Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tiny Tina's Wonderlands

Friss trailerben árulták el a Tiny Tina’s Wonderlands megjelenési dátumát

A Borderlands stílusát viszi tovább a fantasy akciójáték.

2021.09.10. 09:32 | Dino | kategória: Játék

A Gearbox a Borderlands játékok után egy hasonló stílusú, azonban fantasy környezetbe helyezett játékon dolgozik, amelyben azonban megmaradtak az ezernyi lőfegyvernél. És hogy a sárkányok ellen hogyan jönnek képbe a különböző pisztolyok és puskák? Erre egészen egyszerű a válasz - még ha nem is gondolnánk rá magunktól: az egész sztori a Borderlands 2 egyik DLC-jéből megismert Tiny Tina szerepjátékos történetén belül elevenedik meg. Így aztán gyakorlatilag bármi megtörténhet, ahogy épp a kislány fejéből előpattannak a különböző ötletek és gondolatok.

A környezet is ennek megfelelően mókás elemekkel van megszórva: egy forrás egy üdítősdoboz oldalából csorog kifelé, a szereplők egy hatalmas 20 oldalú dobókocka mellett rohannak el, vagy egy erdő közepén egy hatalmas táblatű bukkan fel. Pont úgy, ahogy szerepjáték közben az asztalon is szanaszét heverhetnek ezek a dolgok.

A számtalan fegyver mellé pedig kapunk varázslatokat is, hogy azért ne legyen teljesen reménytelen a helyzetünk a sárkányok ellen.

A fenti friss trailerrel együtt pedig a pontos megjelenési dátumról is lerántották a leplet a készítők: a Tiny Tina's Wonderlands 2022. március 25-én jelenik meg, PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tiny Tina's Wonderlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tiny Tina's Wonderlands

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló