Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

God of War: Ragnarök

Traileren mutatkozott be végre a God of War: Ragnarök

Jövő évben jelenik meg a PlayStation-exkluzív akciójáték.

2021.09.10. 10:53 | Dino | kategória: Játék

Majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt történt meg a God of War: Ragnarök bejelentése, az idei PlayStation Showcase alkalmából pedig megkaptuk az első játékmenet-bemutató videót is a 2018-as epizód folytatásáról.

Kratos és fia, Atreus kalandjai tovább folytatódnak, a trailer tanúsága szerint pedig továbbra is a megszokott, akciódús játékmenetet kapjuk, természetesen megfűszerezve új lehetőségekkel, támadási képességekkel is. És Mimir ezúttal is ott lóg Kratos derekán (kinek jut eszébe róla a Lollipop Chainsaw? ;-) )

Míg az előző részben a skandináv mitológia kilenc világának kétharmadába jutottunk el, ezúttal mindegyikbe ellátogathatunk, Niflheimtől Midgardon át egészen Vanaheimig, Svartalfheimig és Asgardig. Ennek eredményeként sokkal változatosabb helyszínek várnak ránk a Ragnarökben.

A God of War: Ragnarök PlayStation 4-re és 5-re készül, megjelenése pedig jövő évben várható. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Traileren mutatkozott be végre a God of War: Ragnarök
Traileren mutatkozott be végre a God of War: RagnarökTraileren mutatkozott be végre a God of War: RagnarökTraileren mutatkozott be végre a God of War: RagnarökTraileren mutatkozott be végre a God of War: RagnarökTraileren mutatkozott be végre a God of War: RagnarökTraileren mutatkozott be végre a God of War: Ragnarök
God of War: Ragnarök
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
God of War: Ragnarök

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló