Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MechWarrior 5: Mercenaries

Évtizedek után visszatér PlayStationre a MechWarrior franchise

És a MechWarrior 5: Mercenaries PS5-ös premierjére már csak napokat kell várni.

2021.09.13. 15:18 | GeryG | kategória: Játék

Évtizedekkel ezelőtt a MechWarrior cím kifejezetten nagynak számított. Ám a 2000-es években eléggé a háttérbe szorult a franchise, még ha teljesen nem is tűnt el. 2019-ben jelent meg a MechWarrior 5: Mercenaries, amely Sityi szavaival élve „újra radarra tette” a sorozatot. Ekkor még csak PC-re érkezett meg a játék, ezt idén májusban követte az Xbox Series X és Xbox One változat.

Cikkajánló
Mechwarrior 5 Mercenaries és Heroes of the Inner Sphere DLC teszt
Talpunk alatt döng a föld... – Még mindig roppant szórakoztató az óriásrobotok háborúja.
» Olvasd el!

De a fejlesztő Piranha Games nem elégedett meg ennyivel, és szinte történelmi lépésre szánta el magát. Több mint húsz év után visszahozza az óriásrobotokat a Sony konzoljaira is, ugyanis a MechWarrior 5: Mercenaries hamarosan PlayStation 5-re és PlayStation 4-re is meg fog jelenni.

A premierkor már az alapjáték mellett a Heroes of the Inner Sphere kiegészítő is elérhető lesz. A fejlesztők ígérete szerint a rajongók meg fogják érezni a plusz egy év fejlesztési időt, mivel rengeteg kisebb-nagyobb újítást és módosítást hajtottak végre. Nem hiányzik majd a teljes crossplatform támogatás sem, vagyis multiplayer módban PC-n és Xboxon játszó barátainkhoz is csatlakozhatunk.

A MechWarrior 5: Mercenaries PlayStation 5-ös és 4-es premierjére már nem is kell sokat várni. A megjelenésre ugyanis szeptember 23-án, vagyis tényleg csak néhány napon belül sor is kerül. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

MechWarrior 5: Mercenaries
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
MechWarrior 5: Mercenaries

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló