Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 22

Cross-platform multiplayerrel érkezik a Farming Simulator 22

Ősztől platformfüggetlenül farmerkedhetünk kooperatívan.

2021.09.16. 14:00 | Dino | kategória: Játék

Novemberben érkezik a Farming Simulator 22, amelyben a fejlesztők egy olyan funkciót is megvalósítanak, amelyet rendszeresen kérnek tőlük a farmerjáték rajongói.

Nem másról van szó, mint a cross-play multiplayer lehetőségről, azaz a világ játékosai attól függetlenül játszhatnak majd egymással, hogy milyen platformon futtatják a programot. Legyen szó PC-ról, PlayStationről vagy Xboxról, mindenki közösen indulhat el a virtuális farmerkedés világába, közösen fejlesztve gazdaságukat.

A fejlesztők a bejelentéssel együtt kiemelték, hogy karakterünket is részletesen testre szabhatjuk majd a játékban. Új karaktermodellek, hajtstílusok, ruhadarabok és kiegészítők érkeznek az idei epizóddal, köztük a neves traktorgyártók ruházati termékeivel is, mint például a CLAAS, a Fendt vagy a John Deere. De a német ELTEN és Engelbert Strauss márkák is képviselik magukat védőruhákkal.

A Farming Simulator 22 november 22-én jelenik meg, PC-re (Windows és Mac), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Stadiára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Farming Simulator 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló