Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Best Forklift Operator

Villástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift Operatorben

Nagyon fontos, hogy Klausnál jobban csináld! ;-)

2021.09.28. 11:55 | Dino | kategória: Játék

Mivel villástargonca-szimulátor volt már, ezúttal nem írhatjuk le, hogy szimulátorjátékok terén mindig tudnak valami újjal szolgálni a fejlesztők. Azt azonban igen, hogy jövőre kapunk egy újabbat, méghozzá a Best Forklift Operatort, amely a címben szereplő "legjobb" szóval próbál majd kitűnni a konkurencia közül.

A játék természetesen munkavédelmi oktatással indul - amit a Staplerfahrer Klaus - Der erste Arbeitstag klasszikus kisfilm óta ugyebár mindenki tud, hogy milyen fontos (vigyázat, a linken 18+-os tartalom van! ;-) ). Ezt követően aztán lépésről lépésre sajátíthatjuk el a villástargoncák üzemeltetésének minden csínját-bínját. Nem elég persze ügyesen emelni és leereszteni a rakományt, fontos az is, hogy az áru ne sérüljön meg.

Ezt követően belekezdhetünk a karriermódba, ahol a siker záloga a pontosság és a gyorsaság, majd az Arcade játékmódban további kihívások várnak ránk.

A Best Forklift Operator 2022-ben jelenik meg Steamen, korai hozzáférésben, és még VR-módot is ígérnek a fejlesztők. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Villástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift Operatorben
Villástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift OperatorbenVillástargoncát vezethetsz jövőre a Best Forklift Operatorben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló