Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Youtubers Life 2

PewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-ben

Folytatást kap a videós influencerekről szóló játék.

2021.09.28. 15:00 | Dino | kategória: Játék

A YouTube-celebek életébe kóstolhatott bele bárki az öt évvel ezelőtt megjelent Youtubers Life-ban, a recept pedig sikeresnek bizonyult, a spanyol U-Play Online csapat ugyanis hamarosan elkészül a folytatással.

A Youtubers Life 2-höz ráadásul egy rakás tartalomgyártót sikerült bevonniuk a fejlesztőknek, így olyanokkal találkozhatunk majd egy-egy küldetés során, mint a 110 milliós YouTube-csatornával rendelkező PewDiePie (akinek még a kutyája is benne lesz a játékban), valamint Crainer, LaurenzSide, Rubius, Paluten, InoxTag, WillyRex, GermanLetsPlay, Vegetta777 és xFaRgAnx. (Ismer közülük bárki valakit? :-D ) A friss trailerben őket láthatjuk mindenesetre.

PewDiePie például egy átverős játék mögött álló emberek felkutatásában lesz segítségünkre, Crainernek egy hajót kell találnunk, hogy megmenthesse a várost egy dimenziókapu fenyegetésétől, míg Laurennek abban kell segítenünk, hogy megtréfálja a férjét.

A Youtubers Life 2 október 19-én jelenik meg, PC-re, PlayStationre, Xboxra, valamint Nintendo Switchre. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
PewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-ben
PewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-benPewDiePie-jal is találkozhatsz a Youtubers Life 2-ben

hozzászólások (2)

B_Renato97
B_Renato97 2021.09.28. 15:38
Ezt nekem találták ki. :D
david139
david139 2021.09.28. 16:01
Úristen cringe level over 9000 :D :D

A prenk amúgy még nem lett magyar szó? Kicsit nyakatekert ez az "átverős játék" kifejezés.
ajánlott olvasnivaló