Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Frontline

Free-to-play akciójáték lesz a Tom Clancy's Ghost Recon Frontline

A 102 résztvevős Extraction játékmód hamarosan kipróbálható lesz PC-n.

2021.10.06. 11:35 | Dino | kategória: Játék

A Ubisoft igyekszik minden cseppet (értsd: eurócentet ;-) ) kisajtolni a Tom Clancy franchise-ból, még akkor is, ha némely játékukkal nem aratnak osztatlan sikert. Most a 20. születésnapját ünneplő Ghost Recon szériához jelentettek be újabb játékot, de kérdés, hogy a legutóbbi, két évvel ezelőtt elég csúnyán leszerepelt Ghost Recon Breakpoint után ezúttal siker-e majd maradandót alkotni.

A Tom Clancy's Ghost Recon Frontline ugyanis egy taktikai lövölde lesz, amelyben csapatokban harcolhatunk majd különböző karakterosztályokba tartozó katonákkal. Ráadásul pedig free-to-play játék lesz. A fejlesztést a Ubisoft Bucharest végzi, akiknél a H.A.W.X. játékok készültek korábban.

A fő hangsúlyt az Expedition játékmód kapja majd induláskor, amelyben 102 fő vehet részt, három játékosból álló csapatokban, különböző feladatokat végrehajtva. Többek közt drónokat hackelve gyűjthetünk titkos információkat, majd ha megvan minden, kimenekítést kérhetünk. Ekkor viszont a többi csapat megtudja helyzetünket, és két percig igen erősen védekeznünk kell. Valamilyen szinten battle royale-ról van szó, de a fejlesztők kiemelték, hogy sok dologban eltérnek a hagyományos recepttől.

A másik bejelentett játékmódban, a Controlban két kilencfős csapat küzdhet majd egymással. Ezeken kívül további játékmódokra is számíthatunk, azonban azokról még nem rántották le a leplet. A fejlesztők azt is ígérik, hogy nem lesz pay-to-win játék a Frontline, a Battle Pass kizárólag kozmetikai cuccokat fog tartalmazni.

Ha valaki kíváncsi, mi lesz ebből, bekapcsolódhat az október 14-én induló PC-s technikai tesztbe, amelyben az Expedition mód lesz kipróbálható. Jelentkezni itt lehet rá.

A Ghost Recon Frontline PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re készül, és elérhető lesz az Amazon Lunán és a Google Stadián is. Tervezett megjelenési dátuma egyelőre nincs. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló