Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Vagrus - The Riven Realms

Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms

A játékban egy mindenféle alakokat soraiban tudó karaván vezetőjévé válhatunk.

2021.10.11. 17:44 | GeryG | kategória: Játék

A magyar Lost Pilgrims Studio a napokban elkészült első játékával, a Vagrus – The Riven Realms már elérhető a Steamen. És az első értékelések alapján nem is teljesít rosszul, legalábbis a 84%-os tetszési indexre bárki büszke lehet.

A játékosok egy fantasy világba csöppennek, amit a birodalmak bűnei miatt az ősi istenek haragja sújtott. Most a világ többnyire kietlen pusztaság tele fekete mágiából fakadó anomáliákkal, fura városokkal és azok még furább lakóival. A játékosok egy vagrus, vagyis egy karavánmester bőrébe bújhatnak, aki keresztül-kasul bejárja e vidéket, hogy különböző kalandokat keressen és küldetéseket teljesítsen.

Mindez játékmenet szempontjából egy stratégiai elemekkel erősen megtámogatott 2D-s szerepjáték formájában ölt testet. A csaták körökre osztva zajlanak, ellenfélből pedig akad bőven és változatosan. De nem csak a karavánunk harcosainak vannak egyedi képességei, hanem nekünk, vezetőknek is, ezekkel pedig eléggé el lehet mélyíteni a harcok taktikai oldalát. Két összecsapás között viszont jó vezetőhöz méltón gondoskodnunk kell a karavánról, menedzselnünk kell a szűkös erőforrásokat, figyelnünk kell a csapat moráljára és persze megbízásokat kell teljesítenünk.

A Vagrus – The Riven Realms tehát már elérhető a Steamen, ahol egy demo változat is letölthető. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms
Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms Jól teljesít a Steamen a magyar fejlesztésű Vagrus – The Riven Realms

hozzászólások (1)

montanosz
montanosz 2021.10.12. 22:03
unityfordito szépen viszi

https://pixeldrain.com/api/file/xZGBfR3U
ajánlott olvasnivaló