Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Day Before

Új előzetesben kapott premierdátumot a The Day Before

A zombis The Divisionnek csúfolt játék jövő nyáron várható.

2021.10.18. 14:48 | GeryG | kategória: Játék

Amikor idén januárban a Fntastic stúdió bejelentette, hogy készül a The Day Before, elég vegyes fogadtatásban részesült. Az akkor bemutatott első előzetestől nagyjából mindenkinek leesett az álla látván a részletességet. Ugyanakkor a stúdió korábban egyetlen még csak hasonló kaliberű játékot sem készített, ráadásul amellett, hogy a trailer túl szépnek tűnt, hogy igaz legyen, még a kommunikációval is akadtak gondok.

Éppen ezért rengetegen igencsak kétkedve fogadták a játékot, amelyről később további nem kevésbé mutatós előzetesek is érkeztek. Ami pedig a premier várható dátumát illeti, sokáig csak a ködös „hamarosan” felirattal lehetett mindenfelé találkozni. Ami még inkább szkeptikussá tette a játékosokat: egy ilyen kaliberű játékot nem lehet ilyen rövid idő alatt összehozni, a több éves fejlesztést meg nagyon nehéz lett volna ilyen sokáig teljes titokban tartani.

Nos, a hamarosan megjelenésből természetesen nem lett semmi és egészen mostanáig nem is lehetett nagyon hallani a projekt felől. Viszont a hétvégére megtört a csend és, ha már megtört, akkor nagyon megtört. Kaptunk ugyanis egy vadonatúj előzetest és benne végre egy egészen konkrét megjelenési dátumot is.

A The Day Before egy zombis MMO lesz, amelyben hatalmas nyílt terepet járhatunk be gyalogosan vagy különféle járművekkel. Az eddig látottak alapján a világtényleg a legapróbb részletekig kidolgozott lesz, ami pedig még vonzóbbá teheti a fantasy játékok uralta MMO piacon, az a hétköznapi környezet.

Ez az új előzetesben is látható, ahol egyszer romos utcákon, máskor egy csilli-villi plázában mászkálnak a karakterek. És láthatunk egy olyan területet is, ami elsőre egyfajta közösségi térnek ígérkezik. A video vége felé arra is van utalás, hogy lehet majd saját otthonunk, amit csinosítani is lehet. Majd mutatnak ízelítőt a fegyverek fejlesztéséből, végül némi autózással zárul a bemutató.

A The Day Before eddig kizárólag PC-re volt bejelentve, de mostanra az is kiderült, hogy a fejlesztés PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is folyik. A premierre 2022. június 21-én kerülhet sor, de ez a dátum egyelőre csak a PC-s változatra érvényes. Azt nem tudni, hogy a konzolos kiadások is ekkor vagy egy későbbi időpontban jelennek-e majd meg. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

The Day Before
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Day Before

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló