Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

DC League of Superpets

Jövőre jön a DC League of Superpets

Krypto és Ace bundájába bújhatunk az Outright Games új játékában.

2021.10.21. 15:14 | GeryG | kategória: Játék

2022 a DC-videojátékok éve lehet. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor jövőre jelenik meg a Gotham Knights és a Suicide Squad: Kill the Justice League is. És az Outright Games stúdió legújabb bejelentése szerint jövőre jön a náluk nagyságrendekkel könnyedebb DC League of Superpets is!

Utóbbi a jövő nyáron érkező új animációs filmhez fog kapcsolódni és elsősorban inkább a fiatalabb gyerekeket célozzák meg vele (a stúdió egyébként is területen mozgott korábban is). A játékosok Krypto és Ace bőrébe vagy épp bundájába bújhatnak, akik közül előbbi Superman kutyája, utóbbi pedig egy repülő macska. A történetről egyelőre kevés részlet ismert, de a párosnak kell majd megmentenie Metropolis kisállatait, akiket titokzatos veszedelem fenyeget.

A DC League of Superpets egyelőre nem kapott pontos megjelenési dátumot, ahogy azt sem részletezték, hogy PC mellett mely konzolokra fog elkészülni. De általában az ilyen projektek minden elérhető platformon jelen szoktak lenni, szóval jó eséllyel most is így lesz. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló