Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 22

Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?

Az alpesi régió is bemutatkozott egy új videóban.

2021.11.17. 16:33 | Dino | kategória: Játék

Napokon belül - egész pontosan jövő hétfőn - megérkezik a Farming Simulator 22, a fejlesztők pedig most két új videót is kiadtak, hogy tovább csigázzák a játékosok érdeklődését.

Az elsőben azt figyelhetjük meg, hogyan változik az fps-érték, ha RTX-szériájú GeForce kártyával játszunk, és bekapcsoljuk a DLSS-t is. A videó tanúsága szerint mintegy 40-50%-os növekedés figyelhető meg utóbbi esetben. A Deep Learning Super Sampling technológia mesterséges intelligencia segítségével javítja a képminőséget, és akár 1080p renderelésű képet is felhúz 4K-sra, magas framerate-et tartva, a natív 4K-s rendereléshez képest viszont csak alig látható minőségromlás mellett. A játék emellett a DLAA élsimítási technikát is alkalmazza.

A második trailerben pedig a megújult Erlengrat térség mutatkozik be. Az alpesi tájak ihlette területen hatalmas hegyek, kanyargós utak, vonatok és függővasutak várnak ránk, no és persze hatalmas megművelendő területek - amelyeket télen sűrű hótakaró borít.

A Farming Simulator 22 november 22-én jelenik meg, PC-re (Windows/Mac), PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, valamint Stadiára. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?
Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?Mit tud RTX/DLSS párossal a Farming Simulator 22?
Farming Simulator 22
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 22

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló