25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dobozos kiadást kap a Super Life of Pixel

Egy pixellel kalandozhatunk régi konzolok játékaiban.

Írta: Dino

Rengeteg pixelgrafikus játéknál csak azért választják ezt a stílust a fejlesztők, mert nincs keretük komolyabb grafikával előállni. De azért vannak olyan alkotások is, amelyeknél kifejezetten fontos, hogy ilyen grafikával készüljön el az adott program. Ezek közé tartozik a Super Life of Pixel, amely egyfajta fejhajtás a régi idők konzoljai - és azok legendás játékai - előtt.

Ebben a 2D-s platformerben ugyanis a videojáték-történelem múzeumában kalandozhatunk, különböző klasszikus játékok stílusát idéző pályákon ugrálva. A 8- és 16-bites korszak összesen 19 konzoljai ihlették a pályákat, amelyekből összesen 110 vár ránk - és amelyeken rengetegszer fogunk meghalni főhősünkkel, Pixellel.

A Strictly Limited Gamesnek köszönhetően a játékból dobozos verzió is készül, amely PlayStation 4 és Nintendo Switch platformokra lesz megvásárolható - szokás szerint korlátozott példányszámban.

Az alapkiadás (Limited Edition) 29,99 euróba kerül, míg a Special Limited Edition 49,99 euróért vásárolható meg. Az utóbbihoz olyan extrákat adnak, mint egy papírból összehajtogatható Pixel, a játék zenéje CD-n, egy jegyzetfüzet, egy kétoldalas poszter, egy képeslap és egy matrica.

Dobozos kiadást kap a Super Life of Pixel

A Super Life of Pixel dobozos kiadását várhatóan jövő márciusban kezdik szállítani.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!