Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Neóval csapatnád a Mortal Kombatben? Ne álmodozz…

Neóval csapatnád a Mortal Kombatben? Ne álmodozz…

Legalábbis, ha Keanu Reevesen múlik, akkor sem Neo, sem John Wick nem osztja majd ki Sub-Zerót.

2021.11.23. 20:25 | GeryG | kategória: Játék

Keanu Reeves jelenleg gőzerővel promózza karácsonykor érkező következő akciófilmjét, a Mátrix 4-et, amelynek épp ugyanakkora esélye van hasonlóan nagyot szólni mint az eredeti trilógia, mint amekkora gigantikusan nagyot taknyolni a porban. Amiben biztosak lehetünk, hogy Keanu Reeves újra Neo bőrébe bújik és előbb vagy utóbb, de kioszt majd néhány lassított pofont egy-két NPC-nek… vagy ügynöknek, mindegy.

A színész az Esquire magazinnak adott interjút, amelynek videós részében rajongói kérdésekre is válaszolt. Itt megkérdezték, hogy mit szólna hozzá, ha Neo vagy éppen a másik közkedvelt karaktere, John Wick egyszer felbukkanna valamelyik Mortal Kombat epizódban. Nos, Keanu gyorsan lehűtötte a kedélyeket: ha rajta múlik, egyikük sem fog szerepelni a játékban. Elmondása szerint bár a Mortal Kombat remek kis játék, de Neónak és John Wicknek is megvan a maga világa, ami nem ugyanaz.

Szóval, ha a színésznek van bármi beleszólása is az általa megformált hősök videojátékos csetepatéiba, akkor ne legyenek vérmes reményeink. Sem Neo, sem John Wick nem fogja lepofozni Sub-Zerót vagy Scorpiont. Bármennyire is megnéznénk egy ilyen bunyót. Ugyanakkor van egy apróság, amibe még kapaszkodhatnak a rajongók: Neo karakterének jogai a Warner birtokában vannak. Ahogy a Mortal Kombat jogai is. Szóval… ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló