25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Díjazzák a World of Tanks játékosok hűségét

Az ajándékok némelyikét ráadásul saját magunk választhatjuk ki.

Írta: Dino

Holnap reggel indul a World of Tanks The Well-Deserved Rewards elnevezésű akciója, amelynek során a játékosok különböző ajándékokat kapnak - attól függően, hogy milyen régóta játszanak a Wargaming tankos MMO-jával.

A regisztráció óta eltelt évek után egy-egy érme jár mindenkinek (aki egy éve kezdte a játékot, az egy bónuszt kap, azaz kettőhöz jut), ezekből pedig például 3D-s stílusokat, univerzális legénységi tagokat vagy fejlesztett felszereléseket lehet választani. Nem napra pontosan számolják az éveket, hanem a regisztráció évét figyeli a rendszer, így mindenki kap a jutalomból, aki 2021. január 1-je előtt lépett be először a World of Tanksbe.

Ezen kívül mindenki kap egyéb bónuszokat is, mint például krediteket vagy testreszabáshoz használható elemeket. Aki pedig legalább a negyedik événél jár, kap egy vadonatúj Tier VI-os német tankot (VK 28.01), valamint a T-50-2-t, az M24E2 Super Chaffee-t és a Super Hellcatet (feltéve, hogy nem rendelkezett még ezekkel).

A most kapott jutalmakat jövő év novemberéig lehet beváltani. További részletek itt találhatók.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!