Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Recipe for Disaster

Új frissítéscsomaggal jelentkezett a Recipe for Disaster

Az étteremmenedzsment játék update-je új katasztrófahelyzetekkel fokozza tovább az izgalmakat.

2022.02.01. 11:30 | Jaxx | kategória: Játék

A tavaly novemberben megjelent Recipe for Disaster most új frissítéscsomagjával borzolja tovább az éttermünk irányításától egyébként is laza idegeinket. A játék az étterem megfelelő kialakítása és vezetése mellett a személyzet készségeinek fejlesztését és általános jó hangulatának megőrzését is a feladatlistánkhoz adja, így állítva össze egy lehetséges katasztrófa részleteit.

A frissítéshez új videó is érkezett, melyben fejlesztői kommentár segítségével kaphatunk közelebbi képet arról, hogy mi egyébre kell felkészülnünk az eddig sem egyszerű játékmenetben.

A Recipe for Disaster humoros hangulata ellenére eddig is adott számos okot a gyakorló infarktusra a nem megfelelően kialakított környezettől a hisztis vendégeken és ételallergián keresztül a panaszkezelésig.

Új frissítésében pedig rágcsálóinvázióval fenyegeti éttermünk tisztaságát és készleteit, még vendégeinket is képesek elijeszteni, ha nagyon elszaporodnak. Emellett számíthatunk egészségügyi ellenőrök látogatására és eldugult vécéinkkel biztosan nem dicsérnek majd meg. Utóbbit ha nem hárítjuk el hamar, özönvízszerűen áraszthatják el vendégterünket (is). Végül pedig új VIP vendégekre is fel kell készülnünk, akik természetesen nem a dolgunkat megkönnyíteni érkeznek.

A Recipe for Disaster mostani update-jébe két új kampánypálya is belefért, ezek mellett 20 további esemény, sok hozzávaló és kisebb-nagyobb javítások teszik teljessé.

A stratégiával fűszerezett szimulátor egyelőre kizárólag PC-re elérhető. ■

Recipe for Disaster
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Recipe for Disaster

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló