Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Batora: Lost Haven

A haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost Havenben

Február végén egy hétig a játék demóját is kipróbálhatjuk majd.

2022.02.15. 12:03 | Jaxx | kategória: Játék

Interplanetáris utazások, egy haldokló Föld és sci-fi fantasy környezet mellett sok izgalmat tartogat a még idén megjelenő Batora: Lost Haven. A játék történetének főszereplője Avril, egy fiatal lány, aki egyik pillanatról a másikra a Föld megmentőjének szerepébe csöppen.

A játék előzeteséből megtudhatjuk, hogy egy rejtélyes katasztrófa következtében a Föld fele elpusztult és a kiválasztott feladata egy ősi őrző legyőzése.

A játékban főhősnőnknek minden szempontból fel kell nőnie a rá váró feladathoz, melyben a Nature Switch képessége lesz nagy segítség. Ennek fejlődésével egyensúlyba hozhatja fizikai és mentális erejét, valamint különleges feladványokat is megoldhat.

A Batora: Lost Haven műfaját tekintve akció-RPG, melyben a hack-and-slash elemek és twin-stick shooterekhez hasonló harcrendszer keverednek, története során pedig a döntéseink is fontos szerepet kapnak. A sztori nem lineárisan halad, így saját sorsunkat és a világét is azt formálja, mikor mit teszünk.

Kalandjaink változatos, kézzel festett helyszíneken keresztül vezetnek, színes földönkívüli bolygókon át, melyet az 1950-es évek retró science fictionjei inspiráltak. Felfedezéseink és a különös lényektől megszerzett információink alapján pedig végül feltárhatjuk a titkokat, melyek segítenek megmenteni bolygónkat.

A Batora: Lost Haven még idén megjelenik PC-re, Nintendo Switchre, PlayStation 4-re és 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re, február 21. és 28. között pedig a prológust játszhatjuk végig ingyen a Steam Next Fest keretein belül. ■

előző
következő
A haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost Havenben
A haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost HavenbenA haldokló Földet menthetjük meg a Batora: Lost Havenben

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló