Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Ship of Fools

Tiltott vizekre hajózhatunk a Ship of Foolsban

A co-op rougelite megjelenésére még idén számíthatunk.

2022.03.14. 20:42 | Jaxx | kategória: Játék

A Team17 gondozásában már készül a kanadai Fika Productions új játéka, a Ship of Fools. A kooperatív rougelite egy szedett-vedett tengerészcsapat kalandját követi, ahogy számos halálos ellenséggel küzdenek meg azért, hogy megakadályozzák a Végtelen Vihart, illetve az Aquapokalipszist.

Az előzetesből elég nyilvánvaló, hogy rendkívül felkészült, bátor csapattal indulunk útnak, akiket küldetésük minden pillanatában a komolyság és a hősökhöz méltó tartás jellemez. :-)

A Ship of Foolsban kaotikus ágyúcsatákkal igyekszünk végleg a mélybe kényszeríteni óriási krakeneket, illetve egyéb ijesztő és veszélyes lényeket, emellett pedig szigonyokkal tudunk lootolni. A játékmenet előrehaladtával új tengerészeket oldhatunk fel, mindnek egyéni képességei segítik majd utunkat. Felfedezhetünk elfeledett kincseket és távoli szigeteken lévő boltokban vehetünk majd hasznos tárgyakat is. Utunk közben másokat is megmentünk majd, fejleszthetjük hajónkat és fegyverzetét, illetve passzív képességeket is találhatunk a sötét vizeken.

A Ship of Fools idén jelenik meg PC-re és konzolokra egyaránt. ■

előző
következő
Tiltott vizekre hajózhatunk a Ship of Foolsban
Tiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of FoolsbanTiltott vizekre hajózhatunk a Ship of Foolsban

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló