25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Mi vár az Age of Empire IV játékosaira nyárig?

A fejlesztők felvázolták a márciustól júliusig tartó időszak terveit.

Írta: GeryG

Ha minden a megfelelő ütemben halad, akkor a tavaly ősszel megjelent Age of Empires IV a következő hónapokban két nagy frissítést is kapni fog, ezekben pedig egy rakás új tartalomra és játékelemre készülhetnek a szobastratégák. Az első ilyen csomag a Festival of Ages alcímet kapta.

Ebben debütálnak a szezonális ranglisták, amelyeken az egymással való összecsapásokon lehet egyre feljebb kapaszkodni. Lesznek szezonális események is, amelyek különböző játékon belüli kihívások teljesítéséért adnak jutalmakat. Debütál a tartalomszerkesztő béta változata is, amellyel mindenki megalkothatja a maga térképeit. Erről és a vele együtt érkező modokról is tartani fognak egy online közvetítést a készítők a közeljövőben.

Cikkajánló
Age of Empires IV teszt – Tizenhat évet vártunk rá

Age of Empires IV teszt – Tizenhat évet vártunk rá

A sorozat története még az előző évezredbe nyúlik vissza, de méltó-e a folytatás az elődök hagyatékához?

A frissítéssel a gyorsbillentyűk működésén is javítanak, illetve kapunk új Art of War kihívásokat is. A kisebb újdonságok közé tartozik a járőrözés lehetősége, a globális építési lánc vagy a térkép mérkőzés utáni felfedése is.

Mi vár az Age of Empire IV játékosaira nyárig?

A második nagy frissítéssel rajtol majd el a második ranglista szezon is. Ekkor kaphatjuk meg a teljesen átszabható gyorsbillentyűket, választhatunk a játékosoknak színt, illetve a sokak által kért pályaszavazó rész is ekkor debütálhat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Age of Empires IV

Platform:

Fejlesztő: Relic Entertainment

Kiadó: Microsoft

Megjelenés:
2021. október 28. PC
2023. augusztus 22. X1, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!